Efficiëntie en betrouwbaarheid, voor elke kilometer van uw bedrijf.

Fleet en bedrijfswagens kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van uw bedrijf.
Het is de investering waard om uw medewerkers mobieler en productiever te maken en om uw bedrijf te helpen groeien.

Rijd in stijl met Garage De Corte als jouw partner in bedrijfswagens!

Op zoek naar een echte expert op het gebied van bedrijfswagens? Zoek niet verder! Garage De Corte is dé verdeler die je zoekt. Met jarenlange ervaring in de verkoop van bedrijfswagens, hebben wij de kennis en expertise om jouw bedrijf te helpen bij het vinden van de perfecte bedrijfswagen.

Voordelig & Milieuvriendelijk!

Kies voor milieuvriendelijke bedrijfswagens zoals hybride of elektrische voertuigen en behaal belastingvoordelen terwijl je bijdraagt aan een beter milieu en kosten bespaart in België.

Slimme oplossingen op maat

Garage De Corte is toegewijd aan het begrijpen van de specifieke behoeften van elk bedrijf en het bieden van op maat gemaakte oplossingen. Of je nu op zoek bent naar een enkele bedrijfswagen of een volledig wagenpark, wij zullen samen met jou werken om de ideale oplossing te vinden die past bij jouw budget en wensen.

Expert bij het vinden van jouw bedrijfswagen

Met een uitstekende klantenservice en een breed scala aan bedrijfswagens om uit te kiezen, kunnen wij jouw bedrijf helpen bij het maken van de juiste keuze bij de aankoop van een bedrijfswagen. Neem vandaag nog met ons contact op en ontdek hoe hij jou kan helpen bij het vinden van de perfecte bedrijfswagen voor jouw bedrijf.

Ons assortiment

Op zoek naar bedrijfsspecifieke oplossingen?
Contacteer ons!

Contact