Werkplaats

Is uw auto toe aan onderhoud of reparatie? Bij ons in de werkplaats bent u aan het juiste adres! Wij zorgen voor een snelle en efficiënte service zodat u snel weer de weg op kunt.

Neem contact op!

Een betrouwbare partner voor uw voertuig

Technisch keuren

Niet zeker of uw wagen door keuring zal geraken? Laat uw auto eerst nakijken door onze experts in onze werkplaats! Wij voeren snel en efficiënt alle keuringen uit, zodat u zeker zonder een probleem door keuring geraakt.

Lakwerken

Wij zorgen ervoor dat uw laklaag er uit ziet als nieuw door het gebruik van de nieuwste lak- en spuittechnieken! Voor een optimale bescherming tegen uv-stralen gebruiken wij een lagensysteem. Dit zorgt ervoor dat u zich geen zorgen meer moet maken over verkleuringen.

Autoschade

Het hele team gaat altijd te werk volgens strikte richtlijnen. Op deze manier kunnen wij u garanderen dat het werk altijd perfect afgewerkt wordt. Daarvoor investeren wij ook regelmatig in de nieuwste materialen die gebruikt worden tijdens het repareren.

Ophaaldienst

Soms kan het wel eens voorkomen dat u auto het begeeft. Op die momenten kunnen wij u van dienst zijn met onze ophaalservice. Na het vlot ophalen van u voertuig gaan wij rechtstreeks naar de werkruimte waar wij het probleem kunnen opsporen en herstellen.

Op zoek naar bedrijfsspecifieke oplossingen?
Contacteer ons!

Contact