Over Garage 
De Corte

We bieden een breed scala aan merken, waaronder Maxus, Opel, Ssangyong en Isuzu.
Ons doel is om onze klanten te voorzien van hoogwaardige voertuigen die betrouwbaar,
veilig en duurzaam zijn.

Bij Garage De Corte begrijpen we de impact die onze voertuigen hebben op het milieu en daarom hebben we ons de laatste jaren toegewijd aan het verkopen van milieuvriendelijke wagens zoals hybrides en volledig elektrische wagens. We geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om onze klanten te voorzien van de best mogelijke opties die tegelijkertijd ook het milieu ten goede komen.

Contact

Herstellingen

Naast ons aanbod van milieuvriendelijke voertuigen, bieden we ook uitstekende hersteldiensten bij Garage De Corte. Onze hoogopgeleide technici hebben de expertise om ervoor te zorgen dat uw voertuig veilig en efficiënt rijdt. Of het nu gaat om kleine reparaties of uitgebreide onderhoudsbeurten, we streven ernaar om uw voertuig in topconditie te houden.

Financieringsmogelijkheden

We begrijpen dat de aankoop van een auto een belangrijke beslissing is en daarom bieden we uitstekende financieringsmogelijkheden bij onze garage om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken. We willen dat u vol vertrouwen een voertuig bij ons koopt, wetende dat u de best mogelijke deal krijgt.

Onze waarden

Bij Garage De Corte staan we bekend om onze kernwaarden van eerlijkheid en integriteit. We zetten onze klanten altijd op de eerste plaats en we zijn er trots op dat we een uitstekende klantenservice bieden. Onze toegewijde medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van het voertuig dat het beste bij u past.

Op zoek naar bedrijfsspecifieke oplossingen?
Contacteer ons!

Contact