De Nieuwe Rexton: Waar Luxe en Stijl Samenkomen

Stel je voor: rijden in ultieme luxe en reizen met een ongeëvenaarde stijl. Dit is precies wat de nieuwe Rexton te bieden heeft. Deze authentieke SUV gaat verder dan de verwachtingen en combineert een heerlijke rijervaring met technologie die nieuwe normen stelt voor verfijning, comfort en veiligheid. Laten we een dieper inzicht krijgen in wat de Rexton zo bijzonder maakt.

Kracht en Prestaties

De nieuwe Rexton is uitgerust met vierwielaandrijving en een geavanceerde E-tronic automaat met acht versnellingen. Dit betekent krachtige prestaties en een hoogste trekvermogen in zijn klasse, tot 3,5 ton. Of je nu een boot sleept of een lading meeneemt, de Rexton staat paraat. Het laadvermogen is ook indrukwekkend, met ruimte tot 1.977 liter voor al je benodigdheden.

Connectiviteit en Comfort

Binnenin de Rexton blijf je altijd geconnecteerd. Met geavanceerde navigatie, Apple CarPlay en Android Auto kun je moeiteloos verbinding maken met je digitale wereld. Het nieuwe digitale instrumentencluster voegt een modern tintje toe aan het interieur. En voor extra comfort zijn de stoelen voorzien van verwarming en ventilatie. Parkeersensoren voor- en achteraan, inclusief een 360°-camera, maken manoeuvreren eenvoudig en veilig.

Stijlvol Design

Het design van de Rexton is een meesterwerk op zich. Met zijn gepolijste lichtmetalen 20”-velgen, verfijnde radiatorrooster en kristallijne ledkoplampen, straalt hij stijlvolle elegantie uit, zowel vanbinnen als vanbuiten. Je kunt zelfs je koetswerkkleur kiezen om de Rexton aan je persoonlijke smaak aan te passen.

Interieur van Topkwaliteit

Het interieur van de Rexton is rijk aan verfijning en biedt behaaglijk comfort. De zetels zijn ontworpen met optimale ergonomie in gedachten en verminderen vermoeidheid, zelfs tijdens lange ritten. De Rexton is beschikbaar als vijf- of zevenzitter, met verwarmde en elektrisch verstelbare zetels vooraan. Op de tweede rij genieten passagiers van verwarmde zetels en uitstekende beenruimte dankzij het slimme ruimtelijke ontwerp.

Kortom, de nieuwe Rexton combineert kracht, veiligheid, stijl en comfort op een unieke manier. Het is meer dan een auto; het is een luxe reiservaring.