Elektrische bedrijfswagens: subsidies en voordelen

Als trotse distributeur van het toonaangevende automerk Maxus, zijn wij bij Garage De Corte verheugd om de opkomst van elektrische bedrijfswagens te omarmen. Deze voertuigen bieden niet alleen voordelen voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van ondernemers. Ontdek hieronder hoe je kunt profiteren van de subsidies en voordelen bij de aanschaf van een elektrische bedrijfswagen.

Maxus elektrische bedrijfswagens

Fiscale voordelen voor elektrische bedrijfswagens

Maxus staat bekend om zijn innovatieve en krachtige elektrische bedrijfswagens, zoals de eDeliver 9. Profiteer tot 31 december 2026 van 100% fiscale aftrekbaarheid bij de aanschaf van een elektrische bedrijfswagen voor professioneel gebruik. Deze voertuigen zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook financieel aantrekkelijk vanwege de verschillende kortingen en vrijstellingen die ze genieten.

Subsidies voor elektrische bedrijfswagens

  1. Verminderde belasting op inverkeerstelling (BIV): In Vlaanderen zijn volledig elektrische bedrijfswagens vrijgesteld van BIV, terwijl in Wallonië en Brussel slechts het minimumbedrag aan BIV wordt betaald.
  2. Verkeersbelasting: Bij de aanschaf van een elektrische bedrijfswagen betaal je in Vlaanderen geen verkeersbelasting, en in Wallonië en Brussel slechts het minimumbedrag.
  3. VAA elektrische wagen (Voordeel-Alle-Aard): Als eigenaar van een elektrische bedrijfswagen geniet je van een lager Voordeel-Alle-Aard (VAA), wat resulteert in lagere belastingen.
  4. Lokale subsidies: Sommige steden en gemeenten bieden extra subsidies aan bedrijven die elektrische bedrijfswagens aanschaffen. Informeer bij jouw gemeente naar de mogelijkheden.
Maxus elektrische bedrijfswagen

Waarom kiezen voor een elektrische bedrijfswagen van Maxus?

Maxus staat bekend om zijn toewijding aan innovatie en duurzaamheid. De eDeliver 9, de elektrische bedrijfswagen van Maxus, biedt niet alleen een uitstekende rijervaring, maar ook tal van voordelen, waaronder:

  • Ruim koffervolume voor al je bedrijfsmaterialen.
  • Geen compromissen tussen milieuvriendelijkheid en prestaties.
  • Lage onderhoudskosten en lagere Total Cost of Ownership (TCO).
  • Volledige integratie van moderne technologieën en functies.

Kortom, investeren in een elektrische bedrijfswagen van Maxus is niet alleen een verstandige keuze voor jouw bedrijf, maar ook voor de toekomst van onze planeet. Ontdek de mogelijkheden en geniet van de voordelen van elektrisch rijden met Maxus!

PS: Neem contact met ons op voor meer informatie over de elektrische bedrijfswagens van Maxus en hoe je kunt profiteren van de beschikbare subsidies en voordelen.