Maxus: Dat betekent Uitgebreide Garantie en Zorgeloze Zekerheid voor Jouw Voertuig

Als trotse eigenaar van een Maxus eDeliver3, eDeliver9, Deliver9 of MIFA9 geniet je van een uitstekend garantiepakket dat jouw gemoedsrust verzekert. De garantievoorwaarden voor Maxus-modellen zijn ontworpen om jouw voertuig te beschermen en bieden een reeks voordelen die jarenlang blijven gelden.

Maxus service

Uitgebreide Dekking

  • 5 jaar Fabrieksgarantie: Voor de gehele wagen en alle onderdelen geldt een uitgebreide dekking gedurende 5 jaar (of 100.000 km, afhankelijk van wat het eerst bereikt wordt), met uitzondering van slijtageonderdelen en enkele afstellingen.
  • Batterijgarantie: Geniet van maar liefst 8 jaar garantie op de batterij, met specifieke capaciteitsvoorwaarden die variëren per model (tot 160.000 km, afhankelijk van het eerst bereikte punt).
  • Overdracht van Garantie: Indien je je Maxus verkoopt voor het verlopen van de fabrieksgarantie, wordt deze overgedragen naar de nieuwe eigenaar.

Onderhoud is Belangrijk

Het behouden van de uitgebreide garantie vereist regelmatig en nauwgezet onderhoud. Bezoek daarom tijdig je Maxus-verdeler en volg de voorgeschreven onderhoudsintervallen om gedurende 5 jaar lang (3 jaar voor de Deliver9) van de fabriekswaarborg te kunnen genieten.

Garantievoorwaarden per Model

  • eDeliver3: 8 jaar batterijgarantie met een minimum capaciteit van 75% (of 160.000 km), 5 jaar fabrieksgarantie (of 100.000 km), en 10 jaar corrosiegarantie van binnenuit.
  • eDeliver9: 8 jaar batterijgarantie met een minimum capaciteit van 70% (of 160.000 km), 5 jaar fabrieksgarantie (of 100.000 km), en 10 jaar corrosiegarantie van binnenuit.
  • Deliver9: 3 jaar fabrieksgarantie (of 160.000 km) en 10 jaar corrosiegarantie van binnenuit.
  • MIFA9: 8 jaar batterijgarantie met een minimum capaciteit van 75% (of 200.000 km), 5 jaar fabrieksgarantie (of 100.000 km), en 5 jaar corrosiegarantie van binnenuit.
Maxus bestelwagens

Met Maxus en Garage De Corte, investeer je niet alleen in een voertuig maar ook in zorgeloze jaren van mobiliteit en betrouwbaarheid. Ontdek de volledige reeks Maxus-modellen en geniet van de gemoedsrust die komt met uitgebreide garantie.

Graag nog meer uitleg? Contacteer ons gerust of vind meer info op de website van Maxus hier!