Maxus eUNIQ6: Elektrisch Rijden in Stijl en Comfort

OVERZICHT

Meer Ruimte, Meer Maxus.
De gloednieuwe Maxus eUNIQ6 is niet zomaar een elektrische SUV; het is een belichaming van ruimte, stijl, en prestatie. Of je nu zakelijk onderweg bent of met het gezin op avontuur gaat, de eUNIQ6 biedt de perfecte mix van functionaliteit, technologie en design.

DESIGN

Een Elegante Aanwezigheid.
Met zijn sierlijke dagrijverlichting, verborgen LED koplampen en een doorgaande LED lichtbalk achteraan, maakt de eUNIQ6 een statement op de weg. Het slanke ontwerp is niet alleen een lust voor het oog, maar ook functioneel met geïntegreerde dakrails voor extra veelzijdigheid.

MAXUS eUNIQ6 LED achterlichten

FUNCTIONALITEIT VAN DE MAXUS eUNIQ6

Groot Denken, Groot Rijden.
De eUNIQ6 is ontworpen met de gebruiker in gedachten. De overvloedige kofferruimte van 754 liter, de handige opbergruimtes en de middentunnelvrije tweede zetelrij creëren een omgeving waarin comfort en gemak centraal staan.

MAXUS eUNIQ6 Koffer ruimte

INTERIEUR

Luxe en Comfort, Elektrisch Aangedreven.
Stap in een wereld van luxe met een 12,3” digitaal cluster, een 10,4” touchscreen, en lederen zetels. Het panoramisch schuifdak en de sfeerverlichting zorgen voor een aangename ambiance, dag en nacht.

TECHNOLOGIE IN DE MAXUS eUNIQ6

De Kracht van Elektrisch Rijden.
De eUNIQ6 wordt aangedreven door een krachtige 130 kW elektromotor en een 70 kWh batterij, wat zorgt voor een soepele en stille rijervaring. Met een rijbereik tot 452 km (WLTP) en snelle laadopties is deze SUV klaar voor elk avontuur.

MAXUS eUNIQ6 display scherm

VEILIGHEID

Uw Veiligheid, Onze Prioriteit.
De modernste rijhulpsystemen, inclusief Adaptieve Cruise Control, uitgebreide airbagconfiguratie en waarschuwingssystemen, maken de eUNIQ6 tot een veilige reisgenoot op de weg.

De toekomst van elektrisch rijden is gearriveerd met de Maxus eUNIQ6. Ontdek zelf de ruimte, technologie en prestaties van deze elektrische SUV. Plan uw proefrit vandaag nog bij Garage De Corte en ervaar een nieuwe dimensie van duurzame mobiliteit. Neem hier contact op.