Maxus MIFA9: Ontdek de Toekomst van Elektrisch Rijden

Bij Garage De Corte zijn we verheugd om je voor te stellen aan de Maxus MIFA9, een revolutionaire elektrische auto die een nieuwe standaard zet op het gebied van technologie en prestaties. Met zijn krachtige motor, indrukwekkend rijbereik en snellaadmogelijkheden, is de MIFA9 ontworpen om jouw elektrische rijervaring naar een hoger niveau te tillen.

Krachtige Elektromotor

De Maxus MIFA9 wordt aangedreven door een sterke elektromotor met een vermogen van 180 kW (245 pk) en een koppel van 350 Nm. Met deze vermogenscijfers biedt de MIFA9 een uitermate vlotte rijervaring en een responsieve acceleratie.

Indrukwekkend Rijbereik

Met een performante 90 kWh batterij biedt de MIFA9 een rijbereik tot 440 km volgens de WLTP-norm, en zelfs tot 595 km in stedelijk gebruik. Of je nu lange afstanden aflegt of je dagelijkse woon-werkverkeer doet, je kunt op de MIFA9 vertrouwen voor een moeiteloze en zorgeloze rit. Bovendien biedt Maxus een garantie van maar liefst acht jaar op de batterij, waardoor je gemoedsrust hebt bij je elektrische avonturen.

Snellaadmogelijkheden

Het opladen van de MIFA9 is eenvoudig en efficiënt. Met de standaard 11 kW AC-lader aan een doorsnee wallbox duurt een volledige laadcyclus slechts 8,5 uur. Daarnaast heeft de MIFA9 ook een DC-snellaadmogelijkheid, waarmee je in slechts 10 minuten al 100 km extra rijbereik kunt laden. Binnen een half uur is de batterij alweer tot 80% opgeladen. Voor extra gemak kan de laadkabel eenvoudig worden opgeborgen in de extra laadruimte onder de motorkap.

Milieuvriendelijk en Efficiënt

Met een CO2-uitstoot van 0 g/km draagt de Maxus MIFA9 bij aan een schonere en duurzamere mobiliteit. Door over te schakelen op elektrisch rijden, verminder je niet alleen je ecologische voetafdruk, maar geniet je ook van de voordelen van lagere gebruikskosten en verminderde afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

Ontdek de Toekomst

De Maxus MIFA9 vertegenwoordigt de toekomst van elektrisch rijden. Met zijn krachtige motor, indrukwekkend rijbereik en snellaadmogelijkheden biedt hij een nieuwe dimensie aan duurzame mobiliteit. Bezoek Garage De Corte en maak een proefrit in de Maxus MIFA9 om de opwinding en prestaties zelf te ervaren. De toekomst wacht op je.