Nieuwe Maxus MIFA 7: Een 100% Gezinsvriendelijke en Elektrische MPV

Op 3 juni 2024 kondigt Maxus met trots de komst aan van de volledig nieuwe en 100% elektrische 7-zitter: de Maxus MIFA 7. Deze MPV is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne gezinnen die de overstap willen maken naar elektrisch rijden. Ook geniet je van een royale binnenruimte, geavanceerde technologische functies en een indrukwekkend rijbereik.

MIFA 7 side profile

Een Compacte Krachtpatser

De MIFA 7 is de kleinere versie van de populaire MIFA 9. Met een lengte van 4907 mm is hij korter dan zijn grote broer, maar biedt nog steeds een aanzienlijke binnenruimte. Met een breedte van 1885 mm, een hoogte van 1756 mm en een wielbasis van 2975 mm, biedt hij comfortabel plaats aan zeven volwassenen, verdeeld over drie zitrijen in een 2-2-3 configuratie.

Voor maximale veelzijdigheid beschikt de MIFA 7 over een zijschuifdeur, waardoor het in- en uitstappen zelfs in krappe parkeerruimtes eenvoudig is. De derde zitrij kan worden neergeklapt om 760 liter bagageruimte te creëren. Zelfs met alle zitplaatsen in gebruik, biedt deze wagen voldoende ruimte voor zes reistrolleys.

Interieur

Keuze uit Twee Batterijpakketten

De MIFA 7 is beschikbaar met twee verschillende batterijpakketten: een 77 kWh en een 90 kWh versie. Het grotere 90 kWh-pakket biedt een geschat WLTP-bereik van maximaal 480 km op één lading. Ook is er het 77 kWh-pakket dat een actieradius tot 410 km biedt. Dankzij de snelle gelijkstroom oplading kan de hij in slechts 40 minuten van 5 tot 80 procent worden opgeladen, wat ideaal is voor lange ritten en drukke schema’s.

MIFA 7 interieur 1
MIFA 7 Moderne look

Krachtige Prestaties en Comfort

De MIFA 7 wordt aangedreven door een elektromotor van 180 kW die een onmiddellijk koppel van 350 Nm levert. Dit zorgt voor een soepele, stille rijervaring en sterke acceleratie. De topsnelheid bedraagt 180 km/u. Met een garantie van 8 jaar en 200.000 km op de batterij en elektromotor, kunnen klanten met een gerust hart op weg.

De rijervaring is ontworpen om zowel comfortabel als veilig te zijn. Een dubbel 12,3-duims display voor het instrumentenpaneel en het centrale touchscreen ondersteunt Apple CarPlay en Android Auto. Connectiviteit wordt eenvoudig onderweg! Geavanceerde rijhulpsystemen zoals noodremmen, rijstrookassistent, dodehoekbewaking en adaptieve cruisecontrol zijn standaard voorzien. Optioneel is een 360-graden camera beschikbaar. Hij heeft de maximale score van 5 sterren behaald van Euro NCAP! Dat is ‘s werelds toonaangevende autoriteit op het gebied van voertuigveiligheid.

Modern Interieur

Wanneer kan de MIFA 7 op jouw oprit staan?

De nieuwe Maxus MIFA 7 zal vanaf juli 2024 te bestellen zijn bij Garage De Corte, met leveringen in België die worden verwacht tegen september 2024.

Conclusie over MIFA 7

De Maxus MIFA 7 is een game-changer in de wereld van elektrische gezinsvoertuigen. Met zijn ruime interieur, lange rijbereik en geavanceerde technologieën biedt deze MPV alles wat moderne gezinnen nodig hebben om de overstap naar elektrisch rijden te maken. Kom naar Garage De Corte om deze indrukwekkende nieuwe toevoeging aan ons assortiment te ontdekken. Ervaar zelf de toekomst van gezinsvriendelijke mobiliteit!

Blijf onze website en social media-kanalen volgen voor meer updates en informatie over de aankomst van de Maxus MIFA 7.