Ontdek de SsangYong Tivoli: Kracht, Comfort en Stijl

Bij Garage De Corte zijn we verheugd om je kennis te laten maken met de nieuwste toevoeging aan ons assortiment: de indrukwekkende SsangYong Tivoli. Deze auto is ontworpen met oog voor detail, waarbij ruimte, behendigheid en elegantie samenkomen. Of je nu dagelijks door de stad navigeert of geniet van avontuurlijke weekendjes weg, de Tivoli is de ideale partner die aan al je verwachtingen voldoet.

Behendig en Compact: De Tivoli blinkt uit in zijn vermogen om zich behendig door het verkeer te bewegen, terwijl hij vanbinnen ruim en comfortabel blijft. Met zijn compacte formaat is hij perfect geschikt voor het stadsleven, waardoor je moeiteloos door smalle straatjes en drukke parkeerplaatsen kunt manoeuvreren. Maar hij is ook klaar voor avontuur en biedt comfortabel reizen tijdens leuke weekendjes verder van huis.

Keuze en Prestaties: Bij Garage De Corte begrijpen we dat iedere bestuurder unieke voorkeuren heeft. Daarom is de Tivoli beschikbaar met verschillende opties om aan jouw behoeften te voldoen. Je kunt kiezen tussen 2- of 4-wielaandrijving en tussen een handmatige of automatische transmissie. Daarnaast biedt de Tivoli een keuze uit twee motorisaties: de krachtige 1.2 benzine met 128 pk of de nog krachtigere 1.5 benzine met 163 pk. Wat je rijstijl ook is, er is een Tivoli-configuratie die bij jou past.

Veiligheid en Connectiviteit: Bij SsangYong staat veiligheid voorop. Daarom is de Tivoli standaard uitgerust met uitgebreide veiligheidssystemen om jou en je passagiers te beschermen. Of je nu lange ritten maakt of je dagelijkse woon-werkverkeer doet, je kunt met een gerust hart op pad gaan.

Bovendien houdt de Tivoli je altijd verbonden met zijn geavanceerde connectiviteitsfuncties. Met Apple CarPlay en Android Auto heb je naadloze toegang tot je favoriete apps, muziek en navigatie, allemaal binnen handbereik op het digitale 10″ instrumentenpaneel.

Verfijnd Design: Met zijn krachtige uitstraling en oog voor detail trekt de Tivoli onmiddellijk de aandacht. Deze veelzijdige SUV straalt niet alleen kracht en vastberadenheid uit, maar ook kwaliteit en verfijning. Zijn unieke ontwerp trekt bewonderende blikken, waar je ook gaat.

Kom langs bij Garage De Corte en ervaar zelf de indrukwekkende SsangYong Tivoli. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte Tivoli-configuratie die aan al je wensen voldoet. Stap in en laat je verrassen.

Ontdek Ssanyong hier!